Δεν θα ησυχάσω αν δεν πέσει η Τσιμινιέρα ;;;;

 

ΤΣΙΜΙΝΙΕΡΑ 3ΤΣΙΜΙΝΙΕΡΑ 3

Κύριε Δήμαρχε

Το Σάββατο 05/06/2010 στη επι Δημαρχίας σας διαμορφωθείσα Πλατεία Ράπτη( Πραγματικό τόπο χαράς μικρών αλλά και μεγάλων παιδιών ) πραγματοποιήσατε μια ωραία εκδήλωση για το περιβάλλον στην οποία και παρευρεθήκαμε.

 Δεν θεωρήσαμε κατάλληλο το χρόνο (μέσα στη γιορτή ) για την παρέμβασή μας γιαυτό και σας ενημερώνουμε τώρα.

Γνωρίζετε Κύριε Δήμαρχε ότι όλα τα αγγελουδια που έπαιζαν και τραγουδούσαν τότε (5/6/2010) αλλά και κάθε ημέρα στη Πλατεία Ράπτη βρίσκονται σε απόσταση 150 μέτρων από κεραία κινητής τηλεφωνίας που φοράει φερετζέ και μεταμφιέστηκε σε καμινάδα; Προφανώς δεν θα το γνωρίζατε. Τώρα όμως το ξέρετε και πρέπει να κάνετε κάτι για τα παιδιά τουλάχιστο ….

Για να σας καταδείξουμε το μέγεθος του πρόβληματος που μπορεί να δημιουργηθεί σας παραθέτουμε  το παρακάτω κείμενο και σας παρακαλούμε  κάνετε ότι μπορείτε για να προστατευτούν  οι πολίτες σας

Στις επιδράσεις που έχει η ακτινοβολία που εκπέμπουν αυτές οι κεραίες περιλαμβάνονται σύμφωνα με έκθεση του Συνήγορου του Πολίτη «διέγερση των ηλεκτρικώς ευερέθιστων κυττάρων του νευρικού και μυϊκού ιστού, μεταβολή της διαβατότητας των κυτταρικών μεμβρανών ως και την θέρμανσή τους καθώς και επηρεασμός των βηματοδοτών».

Σήμα κινδύνου για την υγεία ενηλίκων και -κυρίως- παιδιών εκπέμπουν έλληνες επιστήμονες που προχώρησαν πρόσφατα σε μια σημαντική ανακάλυψη: η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία καταστρέφει το DNA των κυττάρων! Καθώς οι ειδικοί συγκεντρώνουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία για τις βλαβερές συνέπειες από τη λεγόμενη «ηλεκτρομαγνητική ρύπανση», το εύρημα αυτό αποτελεί το τελευταίο, χρονικά, επιχείρημα όσων υποστηρίζουν ότι οι βλάβες αυτές μπορεί να είναι μη αναστρέψιμες.

«Καταστροφή στο DNA ισοδυναμεί με κυτταρικό θάνατο ή κληρονομήσιμες γενετικές μεταλλαγές αν συμβεί σε αναπαραγωγικά κύτταρα. Αυτές οι μεταλλαγές είναι μη φυσιολογικές, με συνέπεια να επέρχεται θάνατος ή σοβαρές ασθένειες, καθώς και αλλαγές ακόμη και στην κατάσταση του οργανισμού. Οποιαδήποτε αλλαγή στο DNA των αναπαραγωγικών κυττάρων μεταφέρεται στις επόμενες γενεές» εξηγεί ο Δημ. Παναγόπουλος, βιοφυσικός και ερευνητής.
Κύριε Δήμαρχε περιμένουμε να δούμε τις ενέργειες σας…εμείς Θα επανέλθουμε ,δεν θα ησυχάσουμε αν δεν πέσει η τσιμινιέρα ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s