Ενημέρωση φίλων επισκεπτών .

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Θέλω να σας μιλήσω λίγο για το ¨ Τόνοι και Πνεύματα ¨ , ήταν 12 Ιουνίου Βράδυ, είχα τη διάθεση να γράψω κάτι και να το στείλω στο olympia.gr , ανοίγοντας τον υπολογιστή ….άρχισα όχι να γράφω αλλά να προσπαθώ να χτίσω το σπίτι για να στεγαστεί το παρόν ιστολόγιο .

Βέβαια το αρχικό ήταν κάπως πρωτόγονο ,κάτι σαν καλύβα, αλλά εμένα ποιός με έπιανε ,ένιωθα γίγαντας ,φέρτε μου τον νάνο τον Bill Gates . Ξημέρωσε κι εγώ επάνω στον υπολογιστή,

-Καλά στο computer είσαι ακόμα ;;

-Ξέρεις έφτιαξα Blog !! είπα με περηφάνια.

-Είσαι τρελός ; όπως πάντα κοιτάς να κάνεις το δικό σου; άντε έλα πέσε και κοιμήσου.

(Αυτή ήταν η πρώτη κατσάδα που πήρα για το ξενύχτι λόγω blog , λέω η πρώτη διότι δεν ήταν και η τελευταία… .)

Τελικά μας άρεσε το blog και οικογενειακά και η κυρία συνέβαλε στην αλλαγή του αρχικού τίτλου  και στην επιλογή του ισχύοντος σήμερα.

Έτσι 13/6 το απόγευμα έκανα τις τελευταίες δοκιμές  και τα μεσάνυχτα 13 προς 14/6  σας  έστειλα  mail  … ότι ανοίξαμε και σας περιμένουμε.

Από τότε όσοι είσθε τακτικοί επισκέπτες  θα είδατε ότι καθημερινά αυξάνουμε τις συνεργασίες μας με άλλους <<συναδέλφους>> στο χώρο,προσπαθούμε να το βελτιώσουμε από πλευράς αισθητικής ,προσθέτοντας συνεχώς νέα πεδία ή αλλάζοντας την διάταξή τους ώστε να είναι οπτικά πιο ευχάριστα αλλά και πιο προσιτά στον επισκέπτη-αναγνώστη αλλά και σε εμάς. Από χθες είμαστε και στo  face book  , ο αρχιτέκτονας ξαναβάφει το σπίτι και του δίνει μια ποιό προχωρημένη χρωματικά αισθητική ,προσθέτουμε σύντομα μια νέα κατηγορία για τον Αεροπορικό χώρο και …και…και…. (σε δουλειά να  βρισκόμαστε)

Η όλη προσπάθεια να στηθεί σωστά η μηχανή ( συνεχίζεται ακόμα) είναι εξαιρετικά χρονοβόρα  …με αποτέλεσμα η θεματολογία  μας να μην έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο….αλλά και εκεί σας υποσχόμαστε ότι θα ανέβουμε..

Σας βεβαιώνω ( από κριτικές συναδέλφων )όμως φίλοι μου, ότι το αισθητικό αποτέλεσμα που έχουμε πετύχει είναι πάρα πολύ καλό για νεοσύστατο ιστολόγιο και πολύ καλύτερο μάλιστα  από άλλα χρονικά παλαιότερα επαρχιακά που λειτουργούν σε μη εμπορική  βάση.

-Ακόμα στο Computer είσαι;;

-Καληνύχτα …

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s