"ΟΥΔΕΙΣ ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΟΣ ΕΙΣΙΤΩ".

«ΟΥΔΕΙΣ ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΟΣ ΕΙΣΙΤΩ».

Την παρουσίαση που ακολουθεί μας την έστειλε με mail , την 26η Ιουλίου σε μορφή powerpoint, ο Διεθνολόγος-Στατιωτικός Αναλυτής Κος Αθανάσιος Δρούγος για ενημέρωσή μας.

Θεωρήσαμε την ενημέρωση αυτή σημαντικώτατη και γι΄αυτό τώρα έστω με καθυστέρηση επιχειρούμε να σας καταστήσουμε κοινωνούς  αυτής της ενημέρωσης.

Δεν γνωρίζαμε τον τρόπο(ακόμα αρχάριοι είμαστε και συνέχεια μαθαίνουμε) με το οποίο θα μπορούσατε να δείτε την παρουσίαση όσοι επισκέπτεστε το blog.

Τελικά με μια όχι απόλυτα ικανοποιητική λυση μπορείτε και να την δείτε αλλά και να την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

Πατήστε λοιπόν το  παρακάτω ..  link … ΚΡΥΦΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ  θα σας ανοίξει  νέα σελίδα στην οποία την έχουμε αναρτήσει (να  μη την δείτε απο τις φωτογραφίες ),στο κάτω δεξιά άκρο της οθόνης σας υπάρχει πράσινο πλήκτρο με ένδειξη download  ,κάνετε κλικ και η παρουσίαση θα ανοίξει με powerpoint,τώρα μπορείτε να την απολαύσετε-μελετήσετε -αποθηκεύσετε .Εαν πάλι έχετε κάποιο πρόβλημα με την παραπάνω διαδικασία ζητήστε μας μέσα απο τα σχόλια του παρόντος άρθρου την αποστολή της στο email σας και θα σας την στείλουμε.    

ΚΡΥΦΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s