Συγκλονιστική η μετάνοια της Ντόρας! Ξέχασε όμως να αλλάξει κασσέτα στον …Γιακουμάτο!

Όλα τα έχουμε δει σε αυτή τη ζωή αλλά να δούμε και την κυρία Μπακογιάννη να …μετανοεί σε ζωντανή μετάδοση, δεν το περιμέναμε. Θεωρούσαμε βλέπετε ότι το ισχυρό χαρτί της ήταν οι αμετακίνητες θέσεις της όσο και αν διαφωνούμε με αυτές. Συγκλονιστήκαμε λοιπόν δικαιολογημένα, ακούγοντας την στο Μέγκα να …υπερασπίζεται τον κύριο Ρουσόπουλο και τον κύριο Βουλγαράκη για την υπόθεση του Βατοπαιδίου όταν η ίδια και οι λοχαγοί της απέρριπταν μετά βδελυγμίας ακόμα και την στήριξη τους στην κούρσα της διαδοχής. Ναι, ήταν τότε που πρώτοι μίλησαν για το “σύστημα Ρουσόπουλου” και τις “συμπεριφορές Βουλγαράκη”.

Κάτι όμως τα …μοναδιαία ποσοστά, κάτι οι αποκαλύψεις Στυλιανίδη – Λυκουρέντζου για την υπόθεση, φαίνεται πως οδήγησαν στη μετάνοια που εκδηλώθηκε με τον εμφανέστερο τρόπο:

“Εδώ φτάσανε να κατηγορούν το Ρουσόπουλο για “περιρρέουσα ατμόσφαιρα” αν είναι δυνατόν”, είπε η Ντόρα. Κι ο Καψής-που κατά τον Τσάμο είναι και έξυπνος δημοσιογράφος- συμφώνησε μαζί της. Και έσπευσε να προτείνει και την αθώωση του Βουλγαράκη.
“Εδώ έχουν κατηγορήσει και τον Βουλγαράκη, που δεν έχει καμιά σχέση με το Βατοπέδι ο άνθρωπος”
.
Φυσικά, η πρόεδρος Ντόρα έκανε αμέσως δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα-και έξυπνου δημοσιογράφου-Μανώλη Καψή (νονιουζ).

Είχε ξεχάσει όμως να αλλάξει cd στο στερεοφωνικό που λέγεται Γιακουμάτος, ο οποίος λίγες ώρες πριν εξακολουθούσε να ουρλιάζει για σκάνδαλο Βατοπαιδίου και …Βατοπαιδινούς! Όταν μάλιστα η ΝΔ είχε παρουσιάσει επίσημα τα στοιχεία…

Βλέπετε, ο Γεράσιμος είναι σταθερή αξία. Duracell. Πιστός στο τότε πρόγραμμα, όταν σε όλα τα κανάλια και με όλους τους τόνους μετέφερε τις απόψεις της κυρίας Μπακογιάννη, ότι “δεν θέλει στήριξη από τέτοιους”. Σήμερα μάλλον την επιζητά:

Τα μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά στη ΝΔ μερικές μέρες πριν την ψηφοφορία για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος, και όσο οι μέρες περνούν τόσο οι “ψίθυροι” των αλληλοκατηγοριών μεταξύ των δύο βασικών διεκδικητών γίνονται “κραυγές”. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το σημερινό πολιτικό “ξεκατίνιασμα” (επιτρέψτε μας τον όρο) μεταξύ του Γ. Γιακουμάτου και της Φ. Πιπιλή, οι οποίοι εκπροσωπώντας τη Ν. Μπακογιάννη και τον Α. Σαμαρά αντίστοιχα συναγωνίζονται σχετικά με το ποιό στρατόπεδο έχει με το μέρος του τους περισσότερους “ακατονόμαστους”- υπεύθυνους για την ευρεία εκλογική ήττα του κόμματος. Το χορό των ονομάτων ανοίγει η κα Πιπιλή: “ο κ. Σουφλιάς, ναι μεν ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί, πλην όμως όλο του το επιτελείο πήγε με την πλευρά της κας Μπακογιάννη. Ο κος Βουλγαράκης επίσης, ο κος Παυλόπουλος που πολύ μας στοίχισε, πάλι πρώτο τραπέζι πίστα. Όταν όλο αυτό το σύστημα που στις εκλογές καταδίκασε ο κόσμος το βρίσκουμε παρατεταγμένο…(διεκόπη από την Ο. Τρέμη). Στη συνέχεια ο Γ. Γιακουμάτος συνεχίζει το χορό των ονομάτων “το σύστημα Ρουσόπουλου και η παρέα του είναι όλοι με τον κο Σαμαρά, ο κος Χατζηεμμανουήλ, ο κος Βερναρδάκης”.

 

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιουλίου 29, 2010

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s