Τέρμα το διάλειμμα ,τα κεφάλια μέσα …

Μετά από ένα χρόνο δουλειάς και αφού κατορθώσαμε να λάβουμε από τον εαυτό μας μια βδομάδα άδεια που τελικά αποδείχθηκε ότι είναι ανεπαρκής ,θα φροντίσουμε όμως να επανορθώσουμε του χρόνου…(όλο έτσι λέμε…),επιστρέψαμε ξανά στη βάση μας, στη δουλειά μας αλλά  και στους Τόνους και Πνεύματα.

Στο χρονικό αυτό διάστημα εσκεμμένα κρατηθήκαμε μακριά από εφημερίδες ,τηλεοράσεις και internet …και χωρίς αυτά σας βεβαιώνω (αν και μας έλειπε η καθημερινή ιδιότυπη επαφή μας)ότι η ζωή ήταν  πολύ καλή.

Σήμερα το πρωί λοιπόν με την άφιξη μας στη Ρόδο ,τελειώνει η άδεια και το ταξίδι στη Πελοπόννησο (ίσως κάποια άλλη φορά σας το περιγράψουμε) και αρχίζουμε πάλι να μπαίνουμε στους ρυθμούς της δουλειάς και του ιστιοτόπου μας .

Κατά την απουσία μας ορισμένοι φίλοι ζήτησαν από τους «Τόνους και Πνεύματα» να δημοσιοποιήσουν απόψεις –θέσεις-άρθρα τους και σήμερα που διαβάζουμε τα mail τους θα κάνουμε και τις ανάλογες αναρτήσεις .

Πιθανόν λόγω της καθυστέρησης οι αναρτήσεις αυτές να είναι εκτός επικαιρότητας αλλά δεν μπορούμε να στερήσουμε το βήμα στους φίλους αναγνώστες-σχολιαστές-συνεργάτες.

Καλό υπόλοιπο του καλοκαιριού σε όλους ,καλή δουλειά σε όλους και να μη ξεχνιόμαστε καλή λευτεριά σε όλους.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s