Γεώργιος Μαλούχος : Η Ελλάδα ανάμεσα σε δύο κρίσεις: του Ευρωπαϊκού Χρέους και των Γεωπολιτικών Ανακατατάξεων στην Ανατολική Μεσόγειο

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 και ώρα 19:30,εκδήλωση , που διοργανώθηκε από το Παρ/μα ΕΑΑΣ Δωδεκανήσου, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου και περιελάμβανε ομιλία με θέμα << Η Ελλάδα ανάμεσα σε δύο κρίσεις: του Ευρωπαϊκού  Χρέους και των Γεωπολιτικών Ανακατατάξεων στην Ανατολική Μεσόγειο>>, με ομιλητή τον Συγγραφέα-Δημοσιογράφο κ. Μαλούχο Γεώργιο.

Υπήρξε πραγματικά μεγάλος ο αριθμός των συμπολιτών μας που παρακολούθησε με ενδιαφέρον την ομιλία, ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε και με την υποβολή αρκετά ευστόχων ερωτήσεων κατά την συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με το πέρας της ομιλίας.

Παρακολούθησα την εκδήλωση και εκφράζω πραγματικά την ικανοποίησή μου για το υψηλό επίπεδο-τοποθετήσεις τόσο του ομιλητού κου Μαλούχου Γεωργίου όσο και για τις ερωτήσεις των συμπολιτών μας .

Με θετικό πρόσημο λοιπόν εγγράφεται , κατά την άποψή μου , στον απολογισμό του έργου του Παρ/ματος ΕΑΑΣ  Δωδ/σου η σημερινή εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο της Ρόδου, εύγε λοιπόν  στον Πρόεδρο και στα λοιπά μέλη του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ .

Ως Διαχ/στής του Τόνοι και Πνεύματα αποφάσισα, η βιντεοσκόπηση και λόγω διάρκειας αλλά και θεματικά να χωριστεί σε δύο μέρη ,στο 1ο μέρος γίνεται η παρουσίαση του ομιλητού και η τοποθέτησή του-ομιλία του και στο 2ο μέρος η συζήτηση (ερωτήσεις-απαντήσεις ).

Συστήνω στους αναγνώστες του Τόνοι και Πνεύματα να κρατήσουν-διαφυλάξουν στο αρχείο τους τα link από τα βίντεο .

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s