ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ : Deutschland, Deutschland über alles

16540reich_eu«Πολίτες του κόσμου, σας ομιλεί ο υπουργός προπαγάνδας του 4ου Ράιχ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω καθέναν σας προσωπικά για την ανεκτίμητη συμβολή του στην εδραίωση της μεγάλης μας αυτοκρατορίας.

Τιμή σ’ εσάς που παραδώσατε κάθε σας ελευθερία άνευ όρων σ’ εμάς, τους συνετούς ηγέτες του κόσμου, και τιμή στα παιδιά σας που τα γαλουχείτε με τα προστάγματά μας δίχως να ζητάτε το παραμικρό αντάλλαγμα.

Δόξα σ’ εσάς που σκύβετε το κεφάλι και πιστεύετε τα αδέκαστα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας.

Δόξα σ’ εσάς αιώνιοι ωχαδερφιστές. Ο αλτρουισμός σας μας εμπνέει να προχωρήσουμε μπροστά, επελαύνοντας γενναία σε ένα Κισινγκερικό μέλλον.

Άξιοι όλοι εσείς που αποποιηθήκατε την ταυτότητά σας και πιστοί στις διαταγές του Φύρερ σπεύσατε να βουτήξετε στο καζάνι της πολύπολιτισμικής δημοκρατίας μας.

Άξιοι εσείς που νιώθετε τύψεις για την ιστορία σας, ντρέπεστε για τις παραδόσεις σας και αγωνίζεστε φιλότιμα να τις σβήσετε. Μακάριοι οι απαίδευτοι και οι ημιμαθείς γιατί δεν θα βιώσουν ποτέ την αγωνία του προβληματισμού.

Αθάνατοι είλωτες της Νέας Τάξης, σας χαιρετώ!

Περήφανοι σύντροφοι, ζητωκραυγάσετε – η λαμπροφόρος ημέρα ανάτειλε! Το σκοτάδι της σκέψης διαλύεται μπροστά στο εκτυφλωτικό φως του Ράιχ.

Τα ευγενή ιδεώδη της απόλυτης ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της κοινωνικής ισότητας έχουν πλέον κατακτηθεί χάρη σ’ εσάς ανάλγητοι αγωνιστές.

Τέλος πια στον πονοκέφαλο των νέων ιδεών. Εμείς, οι πάλαι ποτέ αρχιτέκτονες του Διαφωτισμού, σας το εγγυόμαστε! Ανάθεμα και όνειδος σ’ αυτόν που θα τολμήσει να αμφισβητήσει τα ιδεολογικά κεκτημένα μας…

Δόξα και τιμή σε όλους εσάς που αντιστέκεστε στο Ράιχ, ή τουλάχιστον έτσι ευαγγελίζεστε και βαυκαλίζεστε, δίχως να συνειδητοποιείτε πώς κάθε σας «αντιστασιακή» ή «ριζοσπαστική» ενέργεια είναι ελεγχόμενη και εγκεκριμένη από τον Φύρερ. Αντιτιθέμενοι ήρωες σας χαιρετώ κι εσάς! Είστε εξίσου χρήσιμοι με τα πειθήνια όργανά μας και επιπλέον δεν ζητάτε την παραμικρή αμοιβή για τις υπηρεσίες σας.

Νέε και νέα που αγκαλιάζεις τα προκατασκευασμένα μας όνειρα για πρόσκαιρη δόξα και χρήματα σε καλωσορίζουμε στον παράδεισο της πνευματικής παχυσαρκίας, εκεί όπου όλοι είναι λαμπερά αστέρια, πανεπιστήμονες και επιφανείς – εκεί όπου δεν υπάρχει ούτε ένας παρακατιανός.

Αδιάφορε άνθρωπε, εσύ που αηδιάζεις στο άκουσμα της υποκρισίας και το βάζεις στα πόδια απογοητευμένος, είσαι πραγματικά αξιέπαινος! Αείμνηστος κι εσύ που δεν ακολουθείς κάθε δημοφιλές ρεύμα αλλά παίρνεις τους παραδρόμους τους λιγότερο ταξιδεμένους και θέλεις να αυτοαποκαλείσαι «ελεύθερος» γιατί ένας ξιπασμένος διανοούμενος είναι ακόμα καλύτερος και από έναν ανεγκέφαλο.

Οι αυτοκρατορίες του παρελθόντος χτίστηκαν από δούλους.Το 4ο Ράιχ κατάργησε τη δουλεία και έφερε την μεγάλη κοινωνική επανάσταση έτσι ώστε όλοι ανεξαιρέτως να είναι δούλοι ισότιμα.

Το 4ο Ράιχ είναι φιλεύσπλαχνο. Δεν χρησιμοποιεί μαστίγια για να σας αναγκάζει να τραβάτε κουπί στις γαλέρες του – σας καλοπληρώνει, σας διασκεδάζει, δεν σας αναγκάζει καν να δουλέψετε και σας επιτρέπει να βρίζετε τους αφέντες σας δημόσια. Το μόνο που δεν σας παρέχει είναι μια εναλλακτική λύση. Τι να την κάνετε εξ’ άλλου;

Ενωμένοι εμείς και διαιρεμένοι εσείς, είμαστε ανίκητοι! Ζήτω το Ράιχ! Ένας λαός, μια κουλτούρα, μία θρησκεία και ας μην ξεχνάμε – ένας αρχηγός!»

.

(η.τ)

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ : Deutschland, Deutschland über alles

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s