Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα , Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά .


Με την ελπίδα να πραγματοποιηθεί και όχι από συνήθεια επαναλαμβάνω την ευχή Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα , Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά .
Μετά από αυτά όμως που έχεις υποστεί έχεις ξεχάσει και είναι πολύ δύσκολο να φέρεις στο μυαλό σου μια καλή χρονιά , μόνο να την ονειρευτείς μπορείς και που ξέρεις όχι μόνο η μνήμη αλλά και η τύχη παίζουν παράξενα παιχνίδια…
Δεν μπορεί όμως να μην εύχεται κάποιος για Υγεία , Πρόοδο , Δύναμη και Ευτυχία σε όλους τους φίλους του ,τους γνωστούς του και σ΄αυτούς που αγαπάει περισσότερο στην αληθινή και όχι στην διαδικτυακή του ζωή .
Αλλά και σε όλους εσάς τους άλλους ,τους διαδικτυακούς μου φίλους και σε σας Έλληνες πολίτες που μου είστε άγνωστοι μιλάμε όμως την ίδια Ελληνική γλώσσα που και εσείς όπως κι εγώ έχουμε τα ίδια όνειρα για μια καλύτερη ζωή , την ίδια αγωνία για ένα καλύτερο αύριο, ιδιαίτερα για εσάς που είστε αθεράπευτα ρομαντικοί ,για εσάς τους εξόριστους στην κεντρική λεωφόρο δύσμοιρους νέους μας που πιστεύετε τους ξέγνοιαστους καβαλάρηδες που δεν μπορείτε να κατανοήσετε πόσο άτυχοι γεννηθήκατε ενώ έχετε τέτοιους αρχαίους προγόνους εμείς οι μεγαλύτεροi ,οι διάδοχοί τους , αναδειχθήκαμε ανάξιοι απόγονοι εκείνων διότι είτε συμβιβαστήκαμε είτε συμβάλλαμε με την στάση και την συμπεριφορά μας στον κατήφορο και σας παραδίνουμε την σκυτάλη για αυτή την …. χώρα και για αυτή την …. ζωή ,θέλω και σε σας μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ με την κάρτα που σας στέλνω … Υγεία ,Δύναμη ,Ευτυχία για τα Χριστούγεννα και για νέο έτος .

 

Πηγή: Φωτογραφίες Χρονολογίου – Nikos Georgopoulos

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s