Λίγες ώρες πριν … την ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Η διαφαινόμενη τάση των προεκλογικών ημερών θα επιβεβαιωθεί εντός ολίγων ωρών από τα αποτελέσματα της κάλπης.
Εύχομαι ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει αυτοδύναμος ,να χαρεί την νίκη του αλλά και να γευθεί τα όποια αποτελέσματα της πολιτικής του είτε θετικά είτε αρνητικά χωρίς καμία δικαιολογία … μόνος του …. Επαναλαμβάνω Χωρίς Δικαιολογίες …. ότι ήθελε αλλά δεν τον άφησαν και ακόμη για να μη πλανάται το ερώτημα …. Αν η αριστερά και ο Αλέξης είχαν αυτοδυναμία τότε ….
Εύχομαι να διαψευσθώ και οι εκτιμήσεις μου για τον ΣΥΡΙΖΑ και τις ΘΕΣΕΙΣ του ,δεν είναι της παρούσης να τις αναφέρω , να είναι λανθασμένες.
Εύχομαι η Κυβέρνηση που θα προκύψει να είναι πραγματικά κυβέρνηση όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και να εξασφαλίσει για όλους μας και για την Πατρίδα τα καλύτερα.
Εύχομαι …. τουλάχιστον να διαφυλάξει την εδαφική ακεραιότητα της χώρας από επιβουλές και διασπαστικές κινήσεις επί των Ελληνικών εδαφικών διαμερισμάτων ή τμημάτων αυτών από γείτονες που συνεπικουρούνται από μερικούς κατ΄όνομα Έλληνες που δρουν ως 5η φάλαγγα στο Εσωτερικό της Χώρας….
Εύχομαι ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν τον ψήφισα … να διαψεύσει τους φόβους μου .

Spyros Armyros

Spyros Armyros Αφού εξυπηρετήσει τα σχέδια ή μέρος αυτών που επιθυμούν οι σύμμαχοί μας , πέραν του Ατλαντικού και οι εταίροι μας στην Ε.Ε, θα επιστρέψει στο αρχικό ποσοστό του, αλλά οι ζημιές που θα έχουν γίνει, θα είναι μη αναστρέψιμες.Μία δεξιά ή κεντροδεξιά κυβέρΔείτε περισσότερα

Δημήτρης Αναγνωστόπουλος

Δημήτρης Αναγνωστόπουλος Για τα κόμματα είπες Νίκο . Για εμάς δεν άκουσα κάτι . Λυπάμαι αλλά θα διαψευτείς σε 4 μήνες . Φύλαξε το . Τα ίδια μας έλεγε και ο Γιωργάκης .Μετά 4 μήνες του ήρθε η κατραπακιά .

Kostas Farsantian

Kostas Farsantian Νικο πισω εχει ηαχλαδα την ουρα

Lakis Tolias

Πηγή: (11) Η διαφαινόμενη τάση των προεκλογικών ημερών θα… – Nikos Georgopoulos

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s